2Vision-4_

Omifa lanseaza sistemul modular 2 VISION

14 aprilie 2015 – Omifa, furnizorul de solutii pentru amenajarea spatiilor de birouri, anunta lansarea sistemului de compartimentare 2 VISION.

Un produs marca inregistrata Omifa, 2 VISION este compus din partitii modulare demontabile din sticla dubla. Gradul ridicat de izolare fonica recomanda sistemul spatiilor aglomerate de birouri, iar imaginea unitara este data de absenta montantilor verticali. In sistemul 2 VISION se pot monta usi batante si glisante cu o gama variata de accesorii metalice, de la balamale si sisteme de inchidere, pana la manere si amortizoare.

2 VISION este o partitie cu o profilatura din aluminiu eloxat sau vopsit in camp electrostatic, care nu depaseste in partea sa vizibila 35 de mm,” a declarant Mihai Olatu, director general al Omifa. “Pentru cele mai zgomotoase spatii, profilatura este prevazuta cu o camera interioara pentru introducerea unei spume poliuretanice ecologice de inalta densitate, cu un grad mare de antifonare. Modulele de sticla dubla pot varia in grosime de la 8 pana la 12 mm, in functie de necesitatile acustice ale spatiului.”

Modulele tipzate au latimea de 300mm, 600mm, 900 mm sau 1.200 mm, inaltimea maxima 3.000 mm iar grosimea modelului are 100mm.

Placarea se poate realiza cu placi din gipscarton cu tapetat sau vopsit cu vinarom sau pal melaminat.

Caracteristici speciale:

  • Usor de montat si demontat;
  • Interventie usoara si sigura in cazul modificarii sau completarii sistemului;
  • Posibilitatea montarii de jaluzele orizontale din aluminiu;
  • Profilul perimetral de baza permite traversarea de cabluri electrice, date sau voce;
  • Posibilitatea montarii modulelor tehnice pentru comutatoare, intrerupatoare, prize si termostate pentru sistemul HVAC, pentru sistemul de control acces si incendiu.

Modelul 2 VISION are inclusa o gama larga de usi batante si glisante. Usile pot fi din sticla securizata clara transparenta sau se pot sabla cu folie de sablare în camp continuu sau cu folie taiata la cutter ploter. Usile pline din lemn cu structura celulara au grosimea de 41 mm. Usile din sticla si cele pline pot fi intr-un canat sau in doua canate pe toata inaltimea sau cu supralumina.

 

–-

Infiintata in Romania in 2002, compania Omifa si-a dezvoltat in permanenta gama de servicii, iar astazi este un constructor complex avand la baza experienta si abilitatea necesara realizarii unei plaje largi de proiecte. Fiind specializata in servicii complete de amenajari interioare si exterioare, incluzand consultanta, proiectare, randari 3D si management de proiect, serviciile firmei acopera sectoare variate ale pietei: rezidentiale, comerciale, administrative, hoteliere, industriale

Omifa a inregistrat o cifra de afaceri de 2.7 milioane de Euro in 2013, iar in decursul anului 2014, compania a fost implicata in proiecte precum: amenajarea birourilor unui client american in parcul Tetarom II, Hidroelectrica, Nobel Oil Downstream, Wrigley Romania si Qualitance Bucuresti.