Servicii

Imaginea de ansamblu este cea care conteaza, dar aceasta este compusa dintr-o serie intreaga de detalii indispensabile care ii confera proiectului final calitatea si functionalitatea.

Suntem specializati in furnizarea de servicii complete de amenajari interioare si exterioare, acoperind sectoare variate ale pietei:

Expertii nostri va consiliaza astfel incat sa puteti alege solutia optima pentru eficientizarea costurilor, a durabilitatii si a imaginii finale, la cel mai inalt standard de calitate. Alegem impreuna materialele, solutiile tehnice si ambientalul de design, pentru concretizarea viziunii dumneavoastra.

Propunem compozitii vizuale complexe, variate cromatic, pentru a sugera cat mai expresiv transpunerea ideilor noastre in realitate.

O echipa de architecti este creierul din spatele fiecarei idei inovatoare de design pe care o propunem spatiilor pe care le proiectam.

Asiguram la cerere servicii de relocare pentru clientii care au nevoie si de acest serviciu.

Inginerii nostri se asigura ca cele mai complexe solutii tehnice, latura practica si functionalitatea esteticului se imbina perfect cu solutiile ambientale propuse de echipa de design.

Echipa noastra de project management este interfata dintre partenerii nostri de prestigiu si clientii care apeleaza la expertiza noastra in materie de amenajari de birouri si decoratiuni interioare.

  • La cerere furnizam servicii complete pentru realizarea instalatiilor electrice, de climatizare sau sanitare urmand toti pasii, de la proiectare – la executie.
  • In acelasi timp, reprezentam unii dintre cei mai renumiti producatori de materiale de constructii si finisaje si punem la dispozitia partenerilor nostri solutia optima la cerere.

Toate produsele pe care le furnizam, precum si serviciile pe care le prestam, sunt acoperite de servicii de garantie si post-garantie intre 3 si 7 ani.

Cum putem sa va ajutam?

Daca aveti nevoie de orice fel de informatie si doriti sa intrati in legatura cu noi, va rugam sa completati formularul de mai jos.

Click pentru formular