Parteneri

Omifa pune la dispozitia clientilor sai solutii personalizate, care sa raspunda unor nevoi reale ale partenerilor. Am creat o retea de clienti si funizori cu care putem dezvolta impreuna valoare benefica reciproc, de lunga durata.

Importam direct de la un numar impresionant de furnizori din Italia, Spania, Belgia, Franta si Germania. Acesti furnizori ne permit sa incepem fiecare proiect cu un scop clar: “Vom intrece intotdeauna asteptarile clientilor nostri in materie de amenajari interioare, prin ingeniozitate, dedicatie si experienta.”

Nume de rezonanta precum WILKHAHN, IVM Spa, Anaunia, Frezza si ASA Plastici sunt doar cateva dintre brandurile internationale care ne-au ales drept parteneri pe piata din Romania.

wilkhahn-logo

Spre deosebire de orice alt producator din industria de mobila, Wilkhahn este sinonim la nivel modial cu ‘design fabricat in Germania’. Compania ofera mobila pentru birouri si sali de conferinte de cea mai inalta clasa, in timp devenind un punct de referinta pentru intreaga industrie.

In urma cu aproape 60 de ani compania si-a setat drept obiective o valoare utilitara mai buna, designul de lunga durata si durabilitatea. Reperele cum ar fi scaunul de birou FS-Line (1980), masa plianta Confair (1994), scaunul de birou Modus (1994) sau scaunul antiderapant Aline (2004), au conturat modul in care au evoluat spatiile de birouri. Cele mai recente exemple de inovatie sunt scaunul multifunctional Chassis sau scaunul tridimensional ON, pe care expertii il considera in acest moment ca fiind cel mai bun scaun de birou din lume.

In acelasi timp, Wilkhahn stabileste noi standarde in abordarea sa socio-ecologica. Compania a castigat Premiul German pentru Mediu, lucreaza cu arhitectii Frei Otto si Thomas Herzog si actioneaza in spiritul responsabilitatii de mediu de mai bine de 20 de ani. Pe langa un numar impresionant de distinctii internationale, scaunul de birou ON a primit Premiul Federal pentru Ecodesign.

1anaunia

Folosind creativitatea si spiritul inovator al inginerilor sai, compania reuseste sa realizeze sisteme de partitii amovibile adaptate pentru orice spatiu si caracterizate prin calitate, practicitate, functionabilitate si un aspect estetic deosebit: pereti amovibili izolati fonic, pereti amovibili pentru uz rezidential, pereti amovibili izolati fonic din sticla, pereti amovibili tip oglinda si pereti amovibili ce pot fi stocati.

logo_bralco_new1-234x92

Situata in apropierea Venetiei, Bralco produce mobila de birou in fabricile proprii de doua generatii. O companie de succes care cunoaste materialele in detaliu, Bralco se mandreste cu profesionalismul tuturor angajatilor sai, insa, mai presus de toate, cu dinamismul creativ si antreprenorial al intregii organizatii. Designul companiei este intotdeauna acompaniat de calitate si tehnologie, ceea ce se traduce intr-o comunicare constanta cu designeri de interior si cu arhitecti de renume.

luxy

Luxy a luat fiinta in 1976 ca un mic producator de scaune, intr-una dintre cele mai productive zone ale Europei: nordestul Italiei. Luxy s-a dezvoltat intr-o companie extrem de specializata, care produce scaune si canapele ergonomice.

Colaborari cu designeri ca Massimiliano si Doriana Fuksas, Stefano Getzel si Luca Bressan, precum si Gianantonio Perin si Jean Luois Iratzoki, impreuna cu vocatia innascuta a companiei pentru cercetare, experimentare si inovare, insotite de un know-how si o experienta vaste, au condus catre patentarea unor produse care acum sunt simbolul produselor “Made in Italy”. Ele sunt exportate in peste 40 de tari, printr-o retea de profesionisti care dau o atentie deosebita nevoilor clientilor.

della

DELLA VALENTINA OFFICE iese in evidenta prin dimanism, prospetimea ideilor si prin disponibilitatea constanta cu care raspunde cererilor venite din piete noi sau deja consolidate. Brandul DVO este prezent la cele mai importante targuri: Milano, Madrid, Koln, Moscova si Dubai si, prin distribuitorii sai, la multe expozitii importante in intreaga lume.

logo

IVM Spa este partenerul nostru pentru sisteme de birouri – mobilier si compartimentari interioare, ce indeplinesc cele mai exigente cerinte de calitate, design si protectie a mediului. IVM produce mobilier de birou pentru zone executive, operative, sali de conferinte, zone de receptie si sisteme de compartimentare cu pereti modulari, pereti cu sticla dubla fara montanti sau placari cu lemn.

Produsele IVM reflecta filozofia companiei bazata pe patru directii: protectia mediului, confortul acustic, proiectarea de noi ambiente si integrarea de noi texturi si culori.

frezza_200X80

Frezza este astazi una dintre cele mai importante companii in domeniul mobilierului de birou. O aventura antreprenoriala care a inceput cu mai bine de 50 de ani in urma, s-a dezvoltat intr-o companie care este mereu in prim plan, datorita cercetarilor continue si a pasiunii pentru design si functionalitate.

Aceasta pasiune, care rezulta din colaborari profunde si de prestigiu cu designeri de renume mondial, a permis produselor Frezza sa joace un rol de pionierat in domeniu, in acelasi timp oglindind o filozofie corporatista deschisa ‘contaminarilor’ vietii moderne. Colectia Frezza aduce o gama larga de produse: corporate, sisteme de operare, spatii de depozitare, receptii si pereti de compartimentare.

martela-logo

Martela este unul dintre liderii nordici in industria decoratiunilor interioare pentru birouri. Pasiunea de a oferi cele mai bune spatii pentru desfasurarea activitatii este ceea ce ghideaza aceasta companie de aproape 70 de ani.

Pe langa solutii de mobilier inovativ si ergonomic, Martela proiecteaza si implementeaza diverse servicii legate de spatiile de lucru. Compania proiecteaza si furnizeaza solutii de design interior pentru medii de lucru si spatii publice. Ofera solutii ergonomice pentru spatii de lucru modern – pentru birouri mobile sau pentru bazate pe o singura activitate.

pedrali

Pedrali este o companie italiana care produce mobila contemporana pentru spatii publice, birouri si locuinte. Aceasta colectie este rezultatul unei cercetari atente si precise care are scopul de a crea produse de design industrial cu forme originale, fabricate din plastic, metal, lemn, dar si unele tapitate.

O gama larga de scaune, mese si lampi sunt fabricate exclusiv in Italia, in fabricile Pedrali, si trec printr-un proces de design care combina traditia si inovatia, excelenta tehnica si brilianta creativa.

emmegi

Emmegi face parte din grupul industrial FREZZA – unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de compartimentare pentru birouri, mobila si echipamente pentru birouri – din 1993. In aceasta formula industriala, Emmegi s-a specializat in producerea de scaune de birou si pentru spatii publice.

Brandul este sinonim cu calitatea functionala si inovativa, in acelasi timp desfasurand cercetari continue pentru ca designul sa atinga echilibrul perfect intre cererile din piata si dictonurile stilului estetic.

cbs2

Colebrook Bosson Saunders (CBS) a fost infiintata in 1990, avand la baza experienta arhitectului Martyn Colebrook, a designerului de produs Peter Bosson si a designerului de mobilier Brenda Saunders. A luat astfel fiinta o solutie noua si unica pentru interfata dintre mobilier, tehnologie si mediul de lucru.

De-a lungul anilor, CBS a continuat sa creeze solutii inovatoare si elegante pentru un mediu de lucru spatios si plin de beneficii pentru oamenii dintr-o gama larga de servicii, cum ar fi: birouri comerciale, spitale, scoli, universitati si terminale de pasageri.

Prin proiectarea spatiilor de lucru reglabile, oamenii de toate varstele, forme si marimi au putut sa-si desfasoare activitatea intr-un mediu de lucru sanatos si productiv, conceput in functie de nevoile lor ergonomice.

Sperand sa putem veni in ajutorul dumneavoastra va invitam sa studiati continutul paginilor de site ale producatorilor nostri externi si va asteptam cu intrebari sau mai multe detalii referitoare la produsele de care sunteti interesat.

Date de contact