In atentia viitorilor colaboratori,
Compania Omifa s-a numarat printre furnizorii selectati in 2009 pentru finalizarea proiectului de relocare a biroului casei de avocatura Clifford Chance Badea.
Pe tot parcursul procesului, am beneficiat de asistenta adaptata nevoilor noastre, reprezentantii Omifa oferind solutii si alternative originale de design. Mai precis, compania a furnizat peretii despartitori din lemn si sticla, precum si mobilierul destinat zonei de vizitatori – cel mai important spatiu in ansamblul proiectului, fiind adesea primul contact cu clientii si colaboratorii nostri (respectiv receptia si salile de conferinte).
Am apreciat cu precadere profesionalismul cu care au coordonat toate etapele proiectului, respectand standardele de calitate si termenele asumate.

Am cumpărat mobilier IVM Office de la Omifa pentru spațiul nostru tip open-plan office din Brașov Business Park. Alegerea reperelor și construirea ofertei au decurs rapid iar pentru echipa de montaj avem numai cuvinte de laudă. Colaborarea cu Omifa a fost o experiență plăcută pentru noi. Vom reveni la ei când vom avea din nou nevoie de mobilier de birou.
Andrei Ioviță – CEO Alta Lingua

Am colaborat cu Omifa in anul 2008 pentru mobilarea spatiului de birouri. Suntem foarte multumiti de colaborarea cu Omifa, calitatea produselor si serviciilor oferite fiind excelenta, atat din punct de vedere al designului si functionalitatii cat si din punct de vedere al promptitudinii livrarii.
Nu in ultimul rand, ne manifestam aprecierea fata de intelegerea si rapiditatea cu care Omifa a rezolvat situatiile neprevazute aparute pe parcursul colaborarii. Calitatea produselor si serviciilor realizate ne determina sa recomandam compania Omifa drept un bun partener de afaceri.

Holcim Campulung a avut colaborari repetate cu Omifa in vederea extinderii spatiului de birouri in conditii turnkey project, si reamenajarea spatiului de birouri existent. In prima faza a colaborarii noastre, in anul 2008, Omifa a executat lucrari de proiectare si executie mobilier si compartimentari cu pereti mobil si gips carton, pardoseli tehnice (piatra si lemn), tavane casetate, instalatie electrica, instalatie curenti slabi, instalatie sanitara, demolari si zugraveli.
Fiind multumiti de produsele si serviciile prestate, in anul 2009 am apelat din nou la Omifa pentru reamenajarea vechiului spatiu de birouri, prestand servicii de proiectare si executie mobilier si pereti de compartimentare.
Luand in considerare buna colaborare si executie a lucrarilor, recomandam Omifa ca fiind un partener de afaceri capabil sa execute proiecte complexe in cele mai bune conditii.

Societatea noastra a ales Omifa in urma unei licitatii organizate, dintre ai carei participanti s-a aratat cea mai in masura sa acopere nevoile si bugetul alocat proiectului nostru de amenajare a spatiilor de birouri inca de la inceput.
Pe parcursul colaborarii, Omifa s-a dovedit a fi atat in conformitate cu planurile companiei dar si flexibila solicitarilor noastre, raspunzand cu implicare nevoilor survenite odata cu diversele modificari interne privind spatiile amenajate.
Ne aratam aprecierea pentru echipa cu care am realizat intregul proiect si recunoscatori pentru rezultatele obtinute impreuna. Cu siguranta vom mentine colaborarea si pentru proiecte viitoare, pentru a pastra in continuare un status ridicat al confortului, functionalitatii si designului birourilor noastre, ca necessitate si impact visual in realizarea activitatii pe care o intreprindem. Serviciile profesionale oferite, incadrarea in termenele de finalizare a lucrarilor si respectarea intelegerilor initiale privind costurile conform planurilor stabilite reprezinta inca un aspect important al colaborarii fructuoase.
Recomandam Omifa acelor companii multinationale al caror tel este un cumul de imagine si calitate a serviciilor si confortului atat pentru angajati, cat si pentru clienti.

Am colaborat cu firma Omifa pe intreaga durata a anului 2012 pentru amenajarea unui vast spatiu de birouri – mobilare si compartimentare cu pereti modulari din sticla. Putem caracteriza calitatea produselor oferite, profesionalismul angajatilor si promptitudinea livrarii si executarii ca fiind de exceptie. Trebuie sa subliniem seriozitatea intregii echipe Omifa in a respecta toate cerintele noastre.
Ca urmare a foarte bunei colaborari cu aceasta firma de amenajari interioare, recomandam cu toata increderea produsele si serviciile pe care Omifa le poate oferi.

Societatea Civila de Avocati Borza si Asociatii a colaborat cu firma Omifa in prima jumatate a anului 2012 pentru amenajarea unui vast spatiu de birouri – proiectare, compartimentare, livrare si montaj cu pereti modulari din sticla, nivel high-class. Pe perioada colaborarii ne putem declara foarte multumiti de calitatea produselor oferite, profesionalismul angajatilor, promptitudinea livrarii si executarii Trebuie sa subliniem seriozitatea intregii echipe Omifa in a respecta toate cerintele noastre.
Experienta acestei colaborari si serviciile excelente de amenajari interioare care ne-au fost oferite in timpul procesului de livrare – montare, precum si garantia de dupa, ne determina sa recomandam cu toata increderea produsele si serviciile pe care Omifa le poate oferi.

In perioada 2011 – 2012 Euro Insol a colaborat cu Omifa in vederea consultantei, proiectarii, mobilarii si amenajarii spatiilor noastre de birouri high class. Ne putem declara foarte multumiti de colaborarea cu firma Omifa, calitatea produselor si serviciilor oferite fiind excelenta, atat din punct de vedere al designului si functionalitatii cat si din punct de vedere al promptitudinii livrarii si montarii.
Nu in ultimul rand, ne manifestam aprecierea fata de intelegerea si rapiditatea cu care compania Omifa a rezolvat situatiile neprevazute ce au aparut pe parcursul colaborarii noastre. Calitatea produselor si a serviciilor realizate ne determina sa recomandam firma Omifa drept un bun partener de afaceri.

Dupa ce ne-am extins prin cel de-al doilea sediu IBC Focus, aveam nevoie de un mediu de lucru care sa reprezinte personalitatea firmei.
Am apelat astfel la serviciile Omifa Impex la sfarsitul anului 2014. Reamenajarea a fost realizata cu promptitudine, si nu numai decorul s-a schimbat, ci si intreaga atmosfera.
Echipa Omifa a propus si implementat solutii creative prin utilizarea unor produse de calitate, pentru care am primit garantie.
In plus, viteza de lucru a fost foarte mare, desi s-a lucrat foarte curat. Ne-a placut atat de mult incat, la inceputul anului 2015, i-am solicitat si pentru redecorarea unui birou din celalalt sediu al nostru.